уторак, 11. фебруар 2014.

Radionice


Filozofske radionice 
Udruženje "Noumena" organizuje filozofske radionice za radoznalu decu i odrasle. Program radionica je prilagođen starosnoj dobi polaznika, a za njihovo pohađanje nije potrebno posedovati predznanje iz oblasti filozofije, već želju za sticanjem i usvajanjem novih znanja. Učesnici će na njima pristupačan način biti uvedeni u neke od osnovnih filozofskih tema i pitanja, odabranih tako da podstaknu otvoreno i slobodno izražavanje, diskusiju, kulturu govora, kritičko mišljenje kao i razvoj senzibiliteta za moralne i kulturne vrednosti. 
Potreban edukativni materijal obezbeđen je od strane organizatora. 
Radionicu vodi Dipl. filozof Marija Jovanović

Radionice keramike
Udruženje "Noumena" poziva sve kreativce, a posebno ljubitelje modelovanja, da se priključe radionicama keramike. Plan i program radionica koncipiran je tako da ih mogu pohađati polaznici svih starosnih doba, bez obzira na posedovanje prethodnog iskustva u radu sa glinom. Pored savladavanja osnovnih tehnika ručnog modelovanja gline, program obuhvata i različite vrste dekoracije i postupke glaziranja, tako da će učesnici radionica proći kroz sve faze stvaranja jednog keramičkog proizvoda - od modelovanja do glazurnog pečenja. Osim praktičnih znanja, polaznici će upoznati razvoj keramike kroz istoriju - od praistorije, kada je njena upotreba bila primenjenog karaktera, do današnjih dana i savremenih umetničkih formi. 
Sav neophodan materijal i alat za rad su obezbeđeni. Po završetku radionice napravljeni radovi ostaju u vlasništvu njihovih autora. 
Radionicu vodi Dipl. keramičarka Nataša Vasilić

Prijave su u toku!!!
Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona:
063/ 658 347 i 062/ 299 559, 
ili putem mejla: 
udruzenje.noumena@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар